top of page

"Kilpailukykyinen tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista tuotteista, joiden suunnittelussa käyttömukavuutta ja ulkonäköä ei ole unohdettu. Valikoimistamme löydät mm. sängyt ja patjat, tyynyt, peitteet ja pussilakanat sekä sisustustekstiilit. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja laajasti eri hintasegmenteissä. Hintavetoiset perustuotteet ja laadukkaat kokonaisuudet – meiltä saat räätälöidyt tuoteratkaisut suunnittelupöydältä valmiiksi tuotteeksi." toteaa Lifestyle Interior Oy:n myynti- ja suunnittelutiimi.

YRITYS

​​L​ifestyle Interior Oy on vuonna 2006 perustettu kodintekstiilien tukkuliike ja maahantuoja. Meistä on tärkeää pitää langat omissa käsissämme, ja siksi myynti, tuotesuunnittelu, logistiikka ja laskutus hoituvat toimistollamme Turussa.

Suurimman osan asiakaskunnastamme muodostavat keskusliikkeet ja huonekaluketjut, joten suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaiden kanssa tuotteita Private label –mallistoihin. Tuotteitamme on hyvin varustetuissa tavarataloissa, huonekalu- ja sisustusliikkeissä sekä postimyyntiyrityksissä kotimaassa. Valikoimamme kattaa Premium-tuotteista aina hintavetoisiin kampanjoihin. 

Toimintamme valtteja ovat joustavuus, kotimarkkinoiden vahva tuntemus ja pitkä kokemus kodintekstiilikentältä. Luottamus ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä toimitusvarmuus ovat tekemisessämme etusijalla. Olemme kotimainen, vakavarainen yritys. Tunnustuksena tästä meille on myönnetty  Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen vahvimmat –sertifikaatti.

SV_AA_LOGO_Lifestyle_Interior_Oy_FI_3968

TUOTANTO

Valtaosa tuotteistamme; tyynyt ja peitteet, sijauspatjat, patjat sekä sängyt valmistetaan Virossa, Viljandissa. Yhteistyö tutun tehtaan kanssa on mutkatonta ja joustavaa. Ison tehtaan etuina ovat laajat toimintamahdollisuudet ja tuotantokapasiteetti sekä osto-organisaatio, joka mahdollistaa kilpailukykyiset hankinnat.

EKOLOGISUUS

Vuodevaatteet; peitteet, tyynyt ja patjat ovat lähellä ihoamme useita tunteja vuorokaudessa. Siksi pidämme tärkeänä, että valmistustuotannollemme on myönnetty riippumaton, yhteiseurooppalainen Öko-Tex Standard 100 sertifikaatti, joka kertoo tuotteiden olevan tutkitusti haitta-aineettomia. Erityisen tärkeä sertifikaatti on korkeimmassa tuoteluokassa I, eli vauvojen ja lasten tuotteet 3 ikävuoteen asti. Tässä luokassa myös kriteerit ovat tiukemmat.

Viime vuosina tehtaallamme on tehty suuria satsauksia uusiokuituja käsitteleviin tuotantolinjoihin. Uusiopolyesterikuitumme on puhdasta ja hygieenistä, sillä se valmistetaan ylijäämäpaloista, leikkuujätteestä ym. Ylijäämämateriaali, joka aiemmin olisi päätynyt kaatopaikalle, jalostetaan nyt jatkokäyttöön ja uudelleen patja-, peite- ja tyynyvalmistuksen käyttöön. Myös PET- palautuspulloista valmistetun kierrätyskuidun käytöstä tehtaallamme on vuosien kokemus. 

Tuotteiden pakkaamisessa ja kuljetuksessa pyrimme huomioimaan ekologisuuden. Tyhjiöpakkaamme tuotteet mahdollisuuksien mukaan ja kuljetuksissamme ympäristöystävällisyys ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä. Sujuvat logistiikkaratkaisut ovat yrityksemme vahvuus. Toimitukset pyritään aina myös saamaan optimaalisesti sopiviksi, mikä osaltaan vähentää ylimääräisiä kuljetusvaiheita. Kustannustehokkaalla jakelumallilla kuljetukset hoituvat suoraan asiakkaidemme keskusvarastoihin.

Suosimme ulkomaisista tavarantuottajista yrityksiä, joilla on yhteiskuntavastuusta kertova BSCI- tai SA8000-sertifikaatti.

bottom of page