top of page

Hyvään uneen tarvitaan oikeanlainen patja, peite ja tyyny sekä levollinen ympäristö. Yön aikana mieli tasapainottuu ja keho rentoutuu. Valikoimassamme on useita eri laatuisia, kokoisia ja erilaisista materiaaleista valmistettuja peitteitä ja tyynyjä. Perinteisten puuvilla- ja polyesterilaatujen lisäksi käytämme erikoiskuituja ja –kankaita kuten Tencel-lyocell, MicroModal, Top Cool-mikrokuitu, bambuviskoosi, silkki, kierrätyspolyesterikuidut, sekä GOTS-sertifioitua, ekologista puuvillaa. Lisäksi tehtaallamme on vahva osaaminen ja pitkät perinteet villatuotteiden valmistuksessa.

Pirteät ja värikkäät printtipeitteet ja –tyynyt sopivat erityisen hyvin sesonkeihin ja lastenhuoneeseen. Paloturvalliset tekstiilit ja muut laitosten nukkumatekstiilit ovat tilattavissa projektimyyntimme kautta. Meiltä saat myös laadukkaat erikoistyynyt, tyynyn- ja patjansuojukset sekä aluslakanat erilaisten ikäkausien tuomiin nukkumisen haasteisiin.

PEITTEET JA TYYNYT

SÄNGYT, PATJAT JA SIJAUSPATJAT

Sänkykokonaisuuksien suunnittelussa kiinnitämme huomiota ajattomaan ulkonäköön, käyttömukavuuteen, kilpailukykyiseen hintaan sekä käytännöllisyyteen. Joustin- ja runkosänkyvalikoimissamme ovat perinteiset Bonnell- ja Pocket- jousitetut sängyt sekä moottorisängyt. Verhoilussa käytämme laadukkaita, hankauskestäviä verhoilukankaita. Vuoteiden jousituksissa sekä sijauspatjoissa on valittavissa useita eri tukevuustasoja.

Sijauspatja viimeistelee vuoteen, helpottaa sijaamista, suojaa patjaa sekä pidentää patjan käyttöikää. Hyvässä sijauspatjassa yhdistyvät sekä pintapehmeys että keholle tukea antava kantavuus. Valikoimassamme on ratkaisut erilaisiin tarpeisiin aina pehmoisesta vanupatjasta napakkaan kimmovaahtopatjaan. Perinteisten patjojen lisäksi tuotamme erilaisia taittopatjoja varavuoteiksi ja väliaikaiseen käyttöön.

Patjojen täytteitä ja ydinvaihtoehtoja on runsaasti: erikoisvaahtomuovit, lämmöstä muotoutuvat viskoelastiset vaahtomuovit sekä kimmovaahdot, lämpösidotut thermovanut ja uusiokuituvanut.

SISUSTUSTEKSTIILIT JA PUSSILAKANAT

Sisustustekstiiliosaamisemme kattaa koristetyynyt, päiväpeitteet, torkkupeitteet, verhot sekä kylpyhuonetekstiilit. Lisäksi valmistamme lattiatyynyt, pehmeät rahit sekä istuintyynyt.

Käytössämme on laaja verkosto eurooppalaisia kangastoimittajia ja heidän valmiit valikoimansa, sekä omat kotimaista suunnittelua edustavat sisustustekstiilimme.

Pussilakanalaaduissa tarjoamme kuosilliset puuvillalakanat, ihanat puuvilla-pellavaiset, digipainetut pussilakanat sekä pehmeät trikoo-pussilakanat.

bottom of page